Hoe zeg ik mijn dienst op?

-      Ga naar: https://order.lupshosting.nl/clientarea.php?action=cancel&id=15 en log in

-      Onderaan klikt u op ‘ik bevestig dat ik dit domein niet wil verlengen’ en vervolgens bepaalt u per wanneer u dit wilt opzeggen

-      Hierna klikt u op de rode knop ‘Vraag opheffing aan’. Ook dient u de reden waarom u uw domein wilt opzeggen te vermelden

-      U ontvangt een e-mail ter bevestiging, waarin de datum staat dat uw service zal worden beëindigd

• Opzeggen